Notify Message
Applications

Rùbý

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jan 11, 2015 at 09:19 PM
Race and Class
Draenei Mage
Server

Ravencrest

Battletag

ruby#2389

Main-spec and item level?

Frost (øv...), 668 ilvl

Off-spec and item level?

Fire (yayyyy), 688 ilvl

Fortæl os lidt om dig selv

Jamen mit navn er Linda, jeg er 26 år gammel, og fra Jylland. Er pt. studerende, og har derfor rigelig tid til WoW, så længe det ikke lige er eksamensperiode, hvilket er 1-2 uger, 2 gange om året. Jeg har spillet WoW i snart 3 år, og havde egentligt besluttet mig for at stoppe (i sommers), men så kom WoD jo :P

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

Startede først med at spille i Cataclysm, og der nåede jeg og raide en smule i FL, og fik derefter full HC clear i DS (spine med 5% nerf mener jeg, og DW med 10% nerf, begge 25man). I MoP fik vi clearet MSV og HoF og 3/4 HC i ToES inden ToT kom, hvor jeg fik 11/12 hc, før jeg tog en pause. SoO var 13/14 HC, og så en pause igen, og fik så Garry på mythic inden WoD :) Indtil videre er jeg på 7/7 hc og 1/7M i WoD.

Smid en report på en fight/raid/CM (Worldoflogs, Warcraftlogs, osv)

https://www.warcraftlogs.com/rankings/character/3634798/latest/ Vil gerne lige nævne at Frost bestemt ikke er min store force, mener selv jeg kan "klare" mig med det, men glæder mig bestemt til BRF og det crit gear der er derinde ;)

Et link af dit UI
Internet test (speedtest.net)

Er ikke lige hjemme før tirsdag, så hvis det er meget vigtigt, kan jeg lige give det tirsdag :)

Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

Jeg har ikke været i en dansk guild i 2 år, og sidst synes jeg det var super hyggeligt, og sjovt at kunne joke med sine guildies, på sit eget sprog. Så jeg forventer selvfølgelig a good time, men samtidigt også en god progress, med nogle cutting edge achievements forhåbenligt. Endvidere håber jeg at slippe for at pugge, hvilket min nuværende guild gør alt for meget.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Hmm, I skal vælge mig fordi jeg har en god humor, og er en god raider. Det jeg synes der er det fedeste i WoW, er nye boss fights, og ikke mindst tactics og abilities, som på en eller anden måde skal counters. Jeg tager raids rimelig seriøst, og gider virkelig ikke at booste nogen i raids. Netop derfor går jeg selv så meget op i ikke at fejle.

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

Det skulle være fødselsdage i familien, eller skole relateret gruppe arbejde, hvilket sagtens ville kunne planlægges på de dage der ikke er raids.

Andet vi skal vide om dig?

Altså, jeg er super træt af at frost lige pt. er det specc som er det bedste på de fleste fights (arcane er tæt på, men altså ugh arcane ikk'?), for det giver virkelig ikke det bedste indtryk af mig. Fire er bare og bliver det jeg elsker at spille. BY FIRE BE PURGED! Jeg har udover min mage også en level 100 resto/boomie druid til alt raids, eller pvp (som jeg kun gør på min druid :P). Så har jeg en level 90 monk og lock :)

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkår?

Jeg har overhovedet ingen problemer med dette, elsker at I gør det her. I min gamle guild, gik vi i mop over til at give trials lov til at rolle på gear også, og det er altså for nederen når en ny får gear, og smutter en uge efter. Så længe jeg ikke er trial i en måned, er jeg okay med det :)

Comments

5 Comments

Tayzor
"Altså, jeg er super træt af at frost lige pt. er det specc som er det bedste på de fleste fights (arcane er tæt på, men altså ugh arcane ikk'?)" - Du har allerede min stemme, lol!

Men spøg til side.. Rigtig nice at se en mage med noget ordentligt itemlevel, og dertil en pige/dame(woot en pige i WoW?!).. Dog er jeg ikke vildt imponeret af dine logs, du burde ligge lige 2-3k højere dps på de fleste fights. Det vil jeg tildels sige er på grund af dine feet og cloak. Gør dig selv en tjeneste og skaf PvP skoene, med multistrike og critical rating. De vil hjælpe dig utroligt meget! Udover det reroll din cloaks stats til multristrike og critical rating.
Tag eventuelt et kig på min mage: http://eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Tayzor/advanced
Tror du vil kunne se en del foreskel på din dps efter at du udskifter de to items. Lad vær med at tænk på itemlevel og tænk på main stats.
Efter at du har skaffet de to items, prøv derefter at kør en log mere og se om der ikke skulle være en markant foreskel! :)

//Tayzor
Applicant
Til dels er det også fordi jeg er "tvunget" til at spille frost :P var fire på tectus den anden dag, og slog alle i dmg, så ved bare at jeg kan performe bedre som fire (hvilket jo er naturligt, da jeg har været fire i næsten hele MoP, med undtagelse af ToES. Cloak er fra apexis crystals, så tror ikke jeg kan re-rolle de stats ;/ Kan dog få fat i de boots, selvom det kræver jeg pvp'er på min mage (og ughhhhhh :P but i'll do it!). Prøver at få en log når jeg får de boots :)
Tayzor
Forståeligt, men der er dog noget tid til at BLF kommer ud. Men cloaken, koster kun ca. 4k på AH, så det burde være til at overskue, for at kunne maximere sin dps :) Ellers skal du håbe på drop fra Ko'ragth for at få cloaken der. Og ja, hvis man ikke er til at pvp er det ikke sjovt at skulle farme arenas, men tro mig.. det er worth it, i den lange ende :)

//Tayzor
Applicant
Har desværre ikke kunne komme ind i ASSran endnu :/ Og har ikke såå meget lyst til at hoppe i arena uden noget pvp gear , så bliver ved med at prøve :s Har dog fået cloak fra koragh ;) Har dog ikke bemærket den store forskel endnu, måske fordi jeg har spillet fire i vores sidste hc clear, for at prøve de nye buffs/nerfs
Tayzor
Sorry about the late answer, due to a merge with Exceptional. We're had a lack of time to respond to your application. We decided to go international, due to the merge, cause of the lack of sign ups. If you still are interested in joining the guild, whisper Tayzor, Celenaa, Sotoh, Xiliris for an invite!

Accepted!

Please login to comment