Notify Message
Applications

Zagazac

Status: REJECTED
Submitted on: Jan 08, 2015 at 05:02 PM
Race and Class
Dwarf Warlock
Server

Ravencrest

Battletag

Zagazac#1326

Main-spec and item level?

My iLvl is 659 - Depends on the fight and what mechanics of the boss makes the other spec stronger than the other two

Off-spec and item level?

Kommer an på fighten

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg hedder Peter og er 20 år gammel. Er blevet færdig med Gymnasiet i år og er i gang med at arbejde som vikar - Så der er masser af tid til WoW og min/max min character.

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

Startede ud late vanilla, så jeg havde ikke muligheden for at raide der. TBC spillede jeg warlock, og cleared næsten alt med guilden "Element" på Kul Tiras, hvor min warlock stadig er med samme navn "Zagazac". Grundet IRL issuses stoppede jeg før Black Tempel Release samt Sunwell men Element kørte videre og fik World 100th-ish. I Wrath Spillede jeg lidt mere casual med venner, men fik godt progressed ind og fik server 10th 3 drakes mm. indtil jeg igen stoppede inden Colluseum raided. Begyndte at spille igen med guildet Illusionisters, og har fået mythic SoO kills ved PuG da vi stoppede med at raide. Her i WoD spiller jeg stadig på min warlock og har fået 7/7 N og 6/7 HC hvor jeg har stort set raidleadet hvert raid. Guilden går en mørk tid i møde, og har hørt fra en guildie at i manglede en raid klar warlock.

Smid en report på en fight/raid/CM (Worldoflogs, Warcraftlogs, osv)

.

Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

En raiding guild der min/max hvor det kan gøres, og fremfor alt progress i WoD raids.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg har spillet warlock siden classic, kender den class ud og ind. Jeg kan virkelig ikke blive overrasket af noget i et raid miljø, jeg har set mange bosser gå ned da det var svært og jeg hungre efter progress i WoD

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

Jeg arbejder til maks. 15.00 i hverdage, jeg har svært ved at sætte ord på hvad der skulle forhindre mig, andet end dødsfald (7/9/13) at sådan noget ikke vil ske. Jeg vil selvfølgelig give besked hvis sådanne situtationer sker.

Andet vi skal vide om dig?

Jeg er meget imødekommende og let at snakke med, især og TS! (selvfølgelig tier jeg stille og kun giver raid imput under raids)

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkår?

Ja

Comments

2 Comments

Smid gerne en log op, de er nemme at lave. :-)
Denisen
Hey. Jeg har gennnemgået de logs jeg kunne finde på dig torsdag d. 8/1. Jeg må ærligt indrømme at der er et stykke endnu, før at du er klar til mythic progression og således.

Jeg bliver desværre nødt til at afvise din application for denne gang, men skriv endelig en ny, når du er ved at være der.

Please login to comment