Notify Message
Applications

Skounky

Status: ACCEPTED
Submitted on: Jan 08, 2015 at 09:47 AM
Race and Class
Night Elf Druid
Server

Ravencrest

Battletag

skounki#2691

Main-spec and item level?

Restoration, (665)

Off-spec and item level?

Boomie (663)

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg er en knægt på 22, som har et skide godt humør, og tilfældigvis også viser sig at være en erfaren Gamer, der nok har brugt over 8 år. på at spille World of warcraft.

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

Jamen jeg ved jo ikke hvor jeg skal starte, jeg har jo spillet samtlige Expancions, og være på et eller andet hardcore plan hver gang, men kan da godt starte, (vanilla alt udover naxx) (TBC alt udover sidste 4 bosses i Sunwell) (Wotlk nu kommer vi til der hvor Hardmode kom, men denne expansions har jeg nok cleared 70% af alle raids på hardmode,) (Cata igen har jeg cleared meget på hardmode, ved ikke om i vil have mig til at skrive detaljer ned,) ( MOP starter jeg også ud med at clear en masse bosses på HC Mogushan, Heart of fear osv. så holder jeg en pause, og kommer til bage 3 måneder før WoD når også lige at få Soo Hc på farm men den guild jeg var i kørte ikke Mythic, desværre,) (WoD har jeg HM normal 7/7 HC 7/7 mangler bare lige mythic ^^) long story short. jeg har spillet en del.

Smid en report på en fight/raid/CM (Worldoflogs, Warcraftlogs, osv)

Der er ikke nogle i min guild der har haft World of logs, desværre. ser ihvertfald ikke ud som om der er blevet gemt noget på mig. :S

Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

Ja jeg regner da med der skal noget ned på mythic, og at folk spiller på et rimlig højt niveau, hvor man ikke ser de samme fejl 100 gange.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I skal vælge mig fordi i får det bedste healer team (blackebab er min IRL brother!) vi har kæmpet om at være bedste healer siden vi startede med at raid for MANGE år siden.. ^^

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

hvis jeg ikke deltager i et raid, er der noget meget alvorligt galt, da jeg ca planligger alt andet ved siden af de dage jeg raider.

Andet vi skal vide om dig?

Tror jeg har skrevet nok :p

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkår?

Jeg er ikke loot whore, går gerne 10 uger uden loot, jeg vil bare ha progress og udfordring.

Comments

4 Comments

Denisen
God erfaring og gode indstillinger.

Jeg mangler dog et ordentligt link af dit UI, da jeg blev ført til facebook og ind på et billede, som ser ud til at være utilgængelig for nu. Vil du venligst link et nyt?

En anden ting jeg er nysgerrig efter, er hvorledes du vil slå en discipline priest i healing i nuværende meta, det er satme hardcore hvis du kan det.

Vi har dog et ret proppet healing team for nu, så vi vil nok skulle udnytte dine balance færdigheder rimelig meget. Du har intet mod at sørge for at de balance items du får bliver enchantet med bedst mulige enchants til at kunne yde maksimalt DPS?

Lad os høre fra dig, så vender vi tilbage.

// Kashira
Applicant
Jeg er målt til er være 6% bedre end blackebab, da vi spillede før i en anden guild, men kan godt se at disc er rimlig op lige nu, mit balance gear er faktisk enchantet alt sammen, mangler dog lige af skifte mine ring enchants ud med mastery så vil jeg være full enchanted på boomie gear, mangler dog nogle gode trinket osv. da jeg upgrader healer gear.

men kan nok spille boomkin det er ingen problem ^^

Please login to comment