Notify Message
Applications

Necrophos

Status: REJECTED
Submitted on: Jan 07, 2015 at 11:51 PM
Race and Class
Night Elf Druid
Server

Ravencrest

Battletag

Sorend3#2231

Main-spec and item level?

Feral - 665.

Off-spec and item level?

Boomkin - 659. Farming pt gear til tank som vil være min OS.

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg hedder Søren, er 24 år og kommer fra KBH. Studere på metropol som offentlig adm, og skal til praktik i halv år fra feb. Går også til crossfit kl 7 om morgen, 4 gange ugentligt. Så der er masse af tid til raiding om aften :-)

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

Bedste experience/kills i hver expansions. Vanilla: 14/15 naxxramas. TBC: 7/9 Black Temple. Woltk: 12/12 ICC normal og 9/12 heroic. Og så tog jeg en lang pause lige før Cata udkomme, så har ingen erfaring med Cata raids. Kom tilbage omkring midt i MoP, og fik derfor ikke meget ud af det. Det blev til flere kills i SOO normal. WoD: Highmaul 7/7 normal og 5/7 heroic.

Smid en report på en fight/raid/CM (Worldoflogs, Warcraftlogs, osv)

Har pt ingen logs, regner med at lave en imorgen :-)

Et link af dit UI
Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

Et seriøst guild med folk som er godt forberedte med stuffs til raid og kommer til tid. Ser gerne at de holde fokus under raidet og kommer længere i progress, men der skal også være plads til lidt sjovt og humør.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en meget aktive spiller, og har meget lav fravær. Jeg er altid forberedte til raid, og giver altid det hele armen.

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

Jeg skal til praktik fra feb og 6 måneder frem. Så jeg har et fast struktur i hverdag, så der er ikke noget som forhindre mig til at deltage i raids.

Andet vi skal vide om dig?

Jeg er døv, men det har aldrig stoppet mig fra at raiding på højeste plan. Jeg kan derfor ikke bruge TS, der er sket flere gange at folk tvivler om jeg overhovedet kunne raid uden TS. Men jeg vil altså sige at brain > TS, og jeg ved præcis hvad jeg skal gøre i forskellige situation og er også meget opmærksom omkring mig i raid. Det er også derfor jeg har klart mig rigtige godt i end-game raids gennem tid.

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkår?

Selvfølgelig accepterer jeg de vilkår.

Comments

7 Comments

Applicant
Kan desværre ikke ændre noget i min apply. Er skam godt klar over at en ring er til tank, men den er bedre end den som jeg havde før.

Og der er også crit enchant på neck. Det er bare ikke opdateret endnu på armory.
Du skriver at du regner med, at vi er en seriøs guild, der er forberedte, men du har ikke engang selv de bedste enchants. Nogen speciel grund til det?

Vil også rigtig gerne se en log, eventuelt fra et helt run, eller mere end 1 boss, hvis muligt. :-)
Applicant
Ja, fordi jeg har boomkin som main spec i nuværende guild. Og de gear er max enchanted, feral er sekundær spec, så det har lidt lavere prioritet.

Spiller i øjeblikket kun som feral i pugs, og kan bedre lide feral end boomkin. Det er også grund til guildskifte, da de ikke kan bruge feral.

Men de er selvfølgelig nu opdateret til max.

Jeg tage en run idag, så post jeg log! :-)
Applicant
Warcraftlogs driller lidt. Det viser bare som Unknown zone, og så er det bare blankt. Prøve lige igen senere idag.

Men har smide screenpoint med skada til de først tre bosses.
Applicant
oops, glemt link.

http://www.imagesup.net/?di=15142081207616
Applicant
Efter flere forsøg, hvor warcraft logs nægte at virke, fik jeg det endelig til at post resultater.

(3 først bosses i LFR)
https://www.warcraftlogs.com/reports/17PqaB2xLDhzgQ3m#fight=3

Nu hvor jeg har fået det til at virke, så tage jeg til en fuld normal run imorgen og så post jeg en log igen :)
Tayzor
Vi har kigget dine logs igennem og føler desværre ikke at dit nuværende gear lever op til din max dps. Vi må derfor desværre afvise din ansøgning, håber at du finder en anden guild, som kan fører dig til sejr igennem Warlords of Draenor!

//Tayzor

Please login to comment