Notify Message
Applications

Layi

Status: REJECTED
Submitted on: Jan 07, 2015 at 11:49 PM
Race and Class
Human Paladin
Server

Eu Ravencrest

Battletag

Simon#21661

Main-spec and item level?

Holy paladin and 663

Off-spec and item level?

Retribution 650

Fortæl os lidt om dig selv

Hej. Jeg hedder Simon, i kan kalde mig det eller Karim, jeg er 17 år gammel(blir 18 til sommer) Jeg går i 2.g. på Handelsgymnasiet i Hillerød. WoW-erfaring Jeg begyndte i januar 2008 og har spillet lige siden(dog med pause i MOP) har haft både casual og hardcore raidexperience. Og vil gerne noget seriøst i WOD

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

Startede med at raide i WOTLK, det var stille og roligt(var ik så gammel) Det var mest i cata jeg begyndte at lære spilelt ordenligt, og sluttede expansienen af med et Deathwing kill som nummer 60 på serveren. i MOP raidede jeg med Civitas inden jeg valgte at sige stop MOP var squ ikke mig. Jeg er så kommet stærkt tilbage her i WOD,

Internet test (speedtest.net)
Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

Forventer at blive udfordret, både af raidbosser men da også guilden, håber vi kan få nogle hyggelige timer, uden at "slacke" for meget, og sidst men ikke mindst at vi progresser på bosserne og folk kan tage mod konstruktiv kritik

Hvorfor skal vi vælge dig?

Hvis i gerne vil have en Holypaladin der har spillet sin class i over 143 dage. Jeg har altid haft høj deltagelse i raids, siden WOD launch kun misset et raid med 30 min.

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

Man kan ikke forudse om man bliver forhindret af den ene eller anden grund, men ummidbart ikke noget som sådan, angående forventningerne har jeg lidt svaret på det i det foregående spørgsmål

Andet vi skal vide om dig?

Tror jeg ikke, ellers må I spørge

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkår?

Ikke rigtig har fuld forståelse for at gerne vil geare members før en ny player.

Comments

4 Comments

Tayzor
Hej Simon!


Tak for snakken på TS! Som vi talte om, så har vi ikke brug for en holy paladin lige pt. Du nævner da at du har et retribution spec, dog ikke helt optimalt gearet. Som aftalt, er du velkommen til at kontakte os igen, skulle du skifte til retribution og få optimalt gear. Tak for ansøgningen!

//Tayzor
Tayzor
Genåbnet på grund af respec


//Tayzor
Applicant
http://postimg.org/image/ilef2642j/dcd988ff/ viser kargath DPS inden midt i figthen
http://postimg.org/image/679mcbo73/855859fd/ Viser også kargath dps
Jeg var oppe i chainhurl hvilket forringer men dps lidt som måske kan ses.
http://postimg.org/image/c12lkj2pt/5ca14499/ Viser dmg taen på kargath.
http://postimg.org/image/bji0ht1f1/c7f758c4/ Viser dmg taken by iron bomb på Kargath.
http://postimg.org/image/kq9jkbfw9/005a75e4/ 26k dps med dårlig hero og 659 gear(siden blevet til 662)
http://postimg.org/image/3zuoc8l53/2cac4138/ Twin DPS
http://postimg.org/image/6y16zov6n/7c8f1773/ DMG af blaze.
Jeg håber det har givet indblik i hvad jeg kan lave af dps, samt doge f.eks. blaze, jeg har også billeder af f.eks. DMG på nogle bosser, men f.eks. ikke ligefrem det meste interresante på butcher... Jeg synes selv jeg har dækket en masse ting, ellers skriv kan værre jeg har et billedet af det i leder efter, ville heller ikke bombadere jer.
Vendlig hilsen Simon(layi)
Tayzor
As we've merged with a guild named Exceptional, and went international. We're sorry to inform you that we currently dont have a spot open for you.

Please login to comment