Notify Message
Applications

Ranjeet

Status: REJECTED
Submitted on: Jan 07, 2015 at 02:30 PM
Race and Class
Gnome Rogue
Server

Ravencrest

Battletag

Gregers#2489

Main-spec and item level?

Combat 660

Off-spec and item level?

Subtlety 660

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg er en fyr på 20 år, der i fritiden gamer en del, mest WoW dog. Jeg går i 3. G på gymnasiet, og har flere gange raidet fast i løbet af de forskellige expansions. Jeg startede mit account tilbage i april 2005, så altså meget tæt efter EU's release af spillet. Jeg raidede tilbage i WotLK rimelig ofte via pugs, raidede meget lidt i BC. I Cata holdte jeg en længere pause, og nåede derfor ikke meget. Jeg åbnede da mit account igen under SoO, hvor det lykkede mig at få Cutting the edge Garrosh, med min daværende guild på Twisting Nether, som jeg leavede grundet problemer med ledelsen.

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

Jeg var ikke andet end 10 år da jeg åbnede mit acc tilbage i Vanilla, så intet dengang. Jeg raidede en smule karazhan, mindes dog ikke hvor langt jeg nåede. I WotLK lykkedes det mig at få Kingslayer via. min Warrior tank, hvorefter jeg holdte en længere pause med spillet. Dette resulterede i, at jeg ikke nåede at raide synderligt meget under Cata, jeg raidede meget lidt DS, hvorefter jeg stoppede igen, da denne expansion ikke var alt for god. I MoP kom jeg først tilbage i starten af SoO patchen, jeg raidede da en del via pugs osv, og fandt senere hen en guild, med nogle gode gutter, hvor vi siden hen nakkede Garrosh HC (Mythic), ledelsen begyndte dog efterfølgende at tage nogle underlige beslutninger, og jeg leavede. Nu har jeg via sølle pugs i WoD fået 7/7N og 6/7 HC, jeg var meget tæt på at nakke Kargath Mythic, men blev dog kicket, da de mente jeg tog for meget dmg. Det viste sig senere hen at det var fordi jeg hoppede ned til tigeren når vi skulle whipe -.-

Smid en report på en fight/raid/CM (Worldoflogs, Warcraftlogs, osv)

Har jeg desværre ikke fået sat mig ind i, men jeg ligger i gennemsnit omkring 20k dps på en fight. Nogen gange lidt over, andre lidt under.

Et link af dit UI

Jeg benytter mig af ElvUI, aner ikke hvordan jeg skal droppe et link til det.

Internet test (speedtest.net)

15ms Ping, 17,3mbps download og 3,1 up

Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

Jeg forventer nogle hyggelige raids, som forhåbentlig også indeholder noget progress, dog betyder hvordan der tales under raiden og lign. mere for mig fremfor hvor mange bosser der er blevet nakket, da det ikke er i højsædet at komme på top et eller andet.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jeg er en moden fyr, der er meget interesseret i spillet og har spillet det længe. Jeg ved at min spillestil altid kan forbedres, derved bruger jeg tit forums og lign. for at se hvordan andre spiller for at maxe deres DPS som rogue.

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

Umiddelbart burde der ikke være noget i vejen, for at jeg kan komme til hver eneste raid. Det eneste skulle da være hvis der var en fest eller noget i den retning, hvilket sjældent sker på en onsdag, torsdag eller søndag :)

Andet vi skal vide om dig?

Hvis der er noget som helst kan i blot kontake mig, jeg kan ikke komme på noget andet.

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkår?

Det lyder meget rimeligt, det er et simpelt system jeg førhen har været vant til. Hvis testperioden dog er på 3 måneder, kan det godt være jeg bliver lidt gnaven hen mod slutningen :D

Comments

3 Comments

Véllu
Hej Ranjeet.

Tak for din ansøgning. Vi vender tilbage med et svar snarest muligt.

//Véllu
Denisen
Jeg har set dine logs igennem og din performance lever ikke op til dit gear, overhovedet.

Det er en rigtig god ansøgning du har skrevet og havde virkelig krydset fingre for at de logs havde vist mere potentiale.
Desværre kan vi ikke give dig en plads I vores nuværende roster, men du ønskes alt lykke til.

Please login to comment