Notify Message
Applications

Brewwhisper

Status: REJECTED (Unreachable)
Submitted on: Jan 06, 2015 at 06:23 PM
Race and Class
Dwarf Monk
Server

Ravencrest

Battletag

Kattekongen

Main-spec and item level?

Windwalkerwalker(644)

Off-spec and item level?

Ukendt, har meget ringe erfaring med BM og MW.

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg er 23 år, jeg studere til dagligt i københavn og arbejder deltid. Er en social og pligtopfyldende person.

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

Vanilla: En smule Molten core på min mage Aleg. TBC: Alt undtaget SWP(SSC og TK pre 2,4). Jeg raidleadede mit guild(Operation Crew) gennem BT og MH. Derudover havde en jeg en ZA mount farming gruppe. I WOTLK fik jeg både en plauged og sorte proto-drake, derudover clearede jeg ulduar og et par hardmodes i mens de stadigvæk var svære, dette gjorde jeg i guildet The Day After. I cata raidede jeg HC BWL og BOT i guildet Hottiehamsters på horde siden, desværre kunne vi ikke blive ved med at raide 25 mand grundet manglende kvalificeret danske spillere på horde siden. Alt dette foregik på min druid Kattekongen i samtlige spec. Jeg raidede ikke i MOP. WOD: Jeg har været i en pug i HM hvor vi nakkede de 2 første bosser.

Smid en report på en fight/raid/CM (Worldoflogs, Warcraftlogs, osv)

Har ikke raidet i mange år, så jeg tvivler stærkt på at de stadigvæk findes ude i æteren.

Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

Et seriøst raiding guild, hvor folk ikke bare forbereder sig på progress raids, men også holder fokus under raidet så unødvendige whipes og downtime minimerers.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg er en wow-veteran, jeg har en lang raiding erfaring der gør at jeg kan indgå som en stærk brik i et raiding hold. Jeg er i stand til at få overordentligt meget ud af min karakter, i BT lavede jeg 2k dps i cat form på gorefiend, i naxx lavede jeg 5,5-6k dps på ham den store og i cata lavede jeg 30-40k dps på magmaw HC.

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

Jeg har et deltidsarbejde som sporadisk vil ligge søndagaften, som udgangspunkt vælger jeg selv hvilke vagter jeg vil tage, men nogen gange har man ikke noget valg.

Andet vi skal vide om dig?

Jeg er som sagt socialorienteret, derfor er det en nødvendighed for mig at guildchatten ikke er fuldstændigt død. Om ikke andet fylder jeg den selv ud. Grunden til at jeg ikke har meldt mig ind i et raiding guild før nu, skyldes simpelthen at jeg skulle lære at spille min monk. Rerollede en uge før WOD(ca.), jeg føler at jeg nu er i stand at lave nok pewpew til at indgå i en seriøs raiding guild.

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkår?

Nej, det har været en selvfølge i alle hidtidige raiding guilds jeg har været en del af.

Comments

4 Comments

Véllu
God application. Hverken dit ilvl eller din erfaring i det nuværende tier er synderligt imponerende, men det kan der rådes bod på. Lækkert med så stor raid erfaring fra de tidligere tiers/expansions.
Har du tid til en snak på TS en af de kommende dage?
Denisen
Jeg ville også være utrolig interesseret i en lille snak med dig på teamspeak en af de kommende dage. Jeg er virkelig imponeret over din tidligere erfaring indenfor raids, derudover er det en god application du har skrevet dig.
Jeg vil dog give Véllu ret i at din manglende item level og din raid progression ikke er helt i top til at kunne medvirke på et mythic hold for nu, men det er som sagt småting, som kan arbejdes på også eftersom det tyder på at du er interesseret i at nå til tops, du mangler bare nogle til at hjælpe dig med at komme dertil.

Du er velkommen til at skrive til mig in-game via. battle.net eller når jeg er online.

Fathorn#1510
// Kashira
Applicant

Jeg vil meget gerne snakke med jer begge to over chat eller TS, det bestemmer I. Jeg ville dog foretrække at vendte til efter torsdag formiddag da jeg har en eksamen jeg lige skal have overstået.
Jeg er glad for at i er positivt indstillet over for mig, på trods af manglende gear og erfaring i nuværende content. jeg må indrømme at jeres progress i første omgang afskrækkede mig at applye - grundet de udfordringer det nødvendigvis kommer til at skabe for mig den første uge eller to, men alt det kan vi snakke om når vi kommer der til.


mvh

Tayzor
Ansøgning afvist på grund af manglende kontakt, samt manglende arbejde i at få upgradet gear.

//Tayzor

Please login to comment