Notify Message
Applications

Niphe

Status: ACCEPTED
Submitted on: Dec 26, 2014 at 07:04 AM
Race and Class
Human Warlock
Server

Ravencrest

Battletag

Thorsen#2255

Main-spec and item level?

Destruction - 666

Off-spec and item level?

Affliction - 652

Fortæl os lidt om dig selv

Sebastian, 22. Hvis i vil vide mere kan i altid spørge.

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

7/7HC Highmaul - Det meste content i WotLK.

Smid en report på en fight/raid/CM (Worldoflogs, Warcraftlogs, osv)

Har ikke links til nogle logs lige ved hånden. Vi lavede CM sammen.

Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

Et ordentligt raiding team, Masser af progress og gode mennesker omkring mig. Forventer at der er et struktueret raiding team oppe og køre.

Hvorfor skal vi vælge dig?

I får ikke en bedre spiller, Kender min role og kender min class. Jeg er altid forberedt og er rigtig aktiv lige nu.

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

Hvis jeg ikke kan deltage, giver jeg besked i god tid. Raid dagene passer mig fint, så ser ingen problemer i ikke at kunne starte op.

Andet vi skal vide om dig?

Jeg tænker det ville være en god ide at jeg hopper med på et raid en dag på HC, så kan jeg lige se jer an og i kan se mig an.

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkår?

Så længe at man ikke har "test spillere" med ved hvert raid og at i er lidt picky når i skal vælge members. Håber ikke at i tager folk ind som i mener ingen chance har. Jeg går ud fra at i køre med loot council ud fra hvem der gør det godt og trykker god dps afsted, Sørger for at den samme spiller ikke henter alle lootsne, Sådan at gearet bliver spredt ordentligt ud i raidet for at optimere mest muligt og får ikke at svække raidet hvis en member skulle mangle til et raid. Vi kan lige snakkes ved ingame eller over ts hvis i har nogle spørgsmål. Jeg har sikkert heller ikke husket alt nu, da klokken er 7 om morgenen. Vi tales!

Comments

3 Comments

Tayzor
Ser fint ud, Sebastian! Har dog en indvending med omkring det med loot. Vi kører med at som sagt det er member>testplayer. Vi har ingen grund til at smide gear i testplayers, som main raiders evtuelt kunne bruge. Main raider er dem der har været med fra starten eller er kommet igennem testplayer perioden. Testplayers har alt mulighed for at leave på hvilket som helst tidspunkt, så hvorfor skulle vi smide gear i folk som er testplayers, frem for main raiders? Det er potentielt folk som måske kun har haft full Normal clear.. Testplayer perioden er kort.. 2 uger ca. Dertil er det også for at vise loyalitet til guilden.
Applicant
Hey Tayzor. Den eneste grund til jeg følte det var vigtigt at kommentere på er at jeg har set flere guilds som mener at en måned eller mere er nødvendigt for trials. Og at komme så meget bagud i så ny en Expansion som vi er i nu er ikke godt for nogle. Jeg forstår din pointe og mit budskab var også at jeg håber i kun tager folk ind som i mener kan klare det som i mener er godt nok til jeres guild.
Jeg er forfærdelig til at formulere mig i tekst nogle gange, Så håber du forstår mig.
Tayzor
Accepteret!

Skriv til enten Tayzor eller Kashira ingame

Please login to comment