Notify Message
Applications

Qenb - Monk WW

Status: REJECTED
Submitted on: Dec 18, 2014 at 05:22 PM
Race and Class
Night Elf Monk
Server

Ravencrest EU

Battletag

Valteri#2764

Main-spec and item level?

Mit Main spec er WW Monk, hvilket jeg har spillet siden starten af MoP, hvor jeg mest af alt pvp'ede end del men også gik en del op i Pve. Nåede dog aldrig at få det vildeste progress i MoP da jeg havde en stor pause, da expansionen overhovedet ikke passede mig. ( Mit ilvl er 639)

Off-spec and item level?

Mit Ofspec er MW, hvilket jeg også har spillet en del i Mop og Wod har også et decent gear pt til det. Har spillet 50/50 hvad angår healer og Dps . så ville nemt kunne skifte på diverse fights / Encounters hvis det skulle være behjælpligt ( mit ilvl er 637)

Fortæl os lidt om dig selv

Mit Navn er Rasmus Jensen, Jeg pt er jeg igang med at uddande mig som Elektriker hvilket jeg har været i godt og vel 2½-3 år nu. Jeg er 19 år og er en frisk og hjælpsom PersoN!

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

Jamen mit raid experince begyndte vel for alvor i Cata. hvor jeg dengang spillede Resto SHaman og formåede at nakke alt på normal og Hc dog ikke Deathwing, resten af instancene forhinden det er selvføldig nede. Dernæst var jeg Pala/ Monk og Rogue som jeg spillede på i MoP. Det var dog kun i staten af Expansionen jeg spillede lidt, kunne ikke rigtig finde mig selv i expansionen og valgte derfor at stoppe. Åh og ja i Lichking nakkede jeg kun på Normal. Som i kan se er mit raiding experince ikke det bedste, men når det angår raids er jeg meget ops, læser godt op på tingene og er altid frisk på at komme med nye ideer eller ting der kan optimere fightsne.

Smid en report på en fight/raid/CM (Worldoflogs, Warcraftlogs, osv)

Har desvære ikke nogle Logs eller lignende, da jeg ikke rigtig har fundet en Guild, hvor jeg har kunne se mig selv raide i.

Et link af dit UI

Jeg har faktisk bare Standard UI, ikke rigtig andre addons koblet på end Omen, Recount , DBM , GTFO, derudover bruger jeg blizzards standard bar settings... men kan godt sendet et UI hvis det er et must :)

Internet test (speedtest.net)
Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

Jeg forventer en god seriøs guild, der forventer det samme af folk som de selv forventer, ( man møder op til tiden , tager flasks med, er positiv og biddrager til Raidet) derudover håber jeg på en god guild atmosfære!

Hvorfor skal vi vælge dig?

Jamen i skal vælge mig fordi jeg er sikker på at jeg har hvad der skal til for at hjælpe jer og være en del af holdet. Derudover er jeg en god teamplayer og er altid frisk og positiv overfor nye ting

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

Jamen jeg kan da møde op til alle raids, eller ville jeg ikke apply til guilden. Men der kan vel altid forekomme noget som gør at jeg ikke kan komme ( Problemer eller sygdom i familien , diverse)

Andet vi skal vide om dig?

Jamen jeg ved ikke om det tæller på nogen måde, men hvis i vil have andres syn på mig, Har jeg spillet en del sammen med "Bobbymcswag" og "Vynaí" i MoP

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkær?

Det bare loot, og det skal selvføldig gå til Members fremfor trials, dertil bestemmer officers / Gm det. så NP

Comments

1 Comment

Tayzor
Hej Rasmus!


Rigtig lækker ansøgning du har skrevet! Desværre har du ikke rigtig gearet til det vi står og mangler lige nu eller 7/7 hc. Dertil er vi også godt fuld på melee. Håber du finder en anden guild som har plads til en spiller med potentiale som dig!

//Tayzor

Please login to comment