Notify Message
Applications

Blackebab

Status: ACCEPTED
Submitted on: Dec 18, 2014 at 02:36 AM
Race and Class
Night Elf Priest
Server

Ravencrest

Battletag

Kebab#2967

Main-spec and item level?

Lige pt er det godt nok holy ilvl 650. Men har et ønaske om at være disc som main spec da det ser ud til og være ret godt et spec. Grunden til jeg ikke er disc pr er at i min nuværende guild er vi 2 priests og da alle ved at 2 disc er pænt skidt for en raid tog jeg holy jobbet på kappen :)

Off-spec and item level?

Lige det spec som i ønsker jer mit off spec skal være. Pt er det disc Ilvl 647

Fortæl os lidt om dig selv

Jeg er maskinmesterstuderende, med programmering og automation som mit speciale. bor i Frederikshavn sammen med min kæreste. er 23 år gammel og mere for i sq ikke og vide før vi kommer på VT sammen eller hvad i bruger :p

Raiding experience? (Inkluder ALLE expansions)

Ja, nu er vi jo efter hånden ved og have været ret mange igennem men lad os da starte fra en ende af, Vanilla: var i en guild kaldet ReTaLiAtIoN og det gik ret godt vi fik da ihverfald et par bosser i hver wing ned i Naxx. I TBC kørte jeg videre i denne guild men vi var dog blevet ældre og havde skiftet navnet til noget jeg faktisk ikke kan huske. men vi lavede et par server firsts og fik også clearet det hele inden WOTLK kom ud døde min guild og jeg forsøgte og finde en ny guild jeg raidede lidt i forskellige guilds men blev træt af ikke og være et fast sted så tog en pause fra spillet og kom tilbage et par uger inden cata kom ud hvor jeg joinede nogle af mine helt gamle guild mates og blev boosted til og få LK ned og det hele så nåede lige og få alt med, i cata raidede jeg også ret seriøst igennem hele expension i en guild kaldet amused to death, hvor jeg også raidede i MOP hvor vi kørte hårdt på i starten med MSV og TOS, men så startede jeg med og studere og syntes at wow tog for meget af min tid så gik causual og stoppede helt med og spille. men kom tilbage et par måndeder før WOD og joinede et par forskellige guilds i mit forsøg på og få gear til og clear SOS på HC jeg endte i Legion V som jeg fik clearet SoS med, og har raided med dem her i WoD hvor vi pt er 7/7 Normal og 6// HC men de har en lidt forkert holdning til raiding syntes jeg så nu prøver jeg lækken med jer. har før været i danske guilds og syntes stemningen er helt super når man raider med sine landsmænd. her får i et par kommaer og punktum så må i sq selv sætte dem i den roman jeg fik skrevet :p ..... ,,,,,

Smid en report på en fight/raid/CM (Worldoflogs, Warcraftlogs, osv)
Et link af dit UI

http://i.imgur.com/h2itoWu.jpg og så bruger jeg blizzards egne raid raid profiles, da jeg syntes at de er blevet ret gode :) kan også godt tage et billedet i raid med alt kørende hvis det er.

Hvad forventer du, hvis du bliver accepteret i Order in Chaos?

Jeg forventer en guild der vil progress, og have det sjovt samtidigt med det.

Hvorfor skal vi vælge dig?

Fordi jeg har 10 års erfaring med og heale, og er en skide flink person.

Vi forventer en høj deltagelse til vores raids, hvad kan forhindre dig i at deltage og kan du leve op til deltagelses forventningerne?

Min kæreste kan finde på og gøre forsøg på og forhindre mig i raide, men det er meget sjældent hun formår og gøre det :) og jeg forventer at have 100% attendence, onsdag torsdag og søndag passer mig ihvertfald helt fint.

Andet vi skal vide om dig?

Nej, men i er velkommen til og spørge hvis i mener jeg har glemt noget

Har du eventuelle problemer med vores lootrules: Member > Testplayer ? Hvor der hertil ikke vil blive accepteret at man whisper den person som fik loot, for at få item. Har du et problem skriver du til lootmaster. Accepterer du disse vilkær?

Ja.

Comments

4 Comments

Denisen
Jeg vil gerne høre hvad din erfaring med disc er, da vi hovedsageligt har brug for en priest med erfaring indenfor disc. Vi har en del raid healing lige nu og derfor ville en priest styrke vores setup meget, men det skal være disc.
Vi vil også høre hvorledes dine tanker er om at spille shadow til eventuelle fights, hvis det bliver nødvendigt?

Derudover kunne jeg godt tænke mig at se din UI når du er i en raid gruppe, altså, hvorledes raiden står i din UI. Det er dog ikke nødvendigt.

Lad mig høre nærmere og så vender jeg straks tilbage til dig.

// Kashira
Applicant
Jamen nu har blizzard jo lavet disc speccet helt om så der er ingen der har den store erfaring med det som det ser ud lige nu. men det minder meget om det stadige det var på i cata under dragon soul og der spillede jeg disc i alle raids. jeg spillede også disc i hele SoS men det kan man ikke sammenligne, har erfaring på et par fights i WOD som disc, og en hel masse pvp erfaring som disc. det er skam ikke et nyt spec for mig. og i kan sagtens lokke mig til og spille shadow på nogle fights også, det hænger også fint sammen stats vise hvor både disc og shadow nyder godt af mastery.

Jeg skal se om der er noget LFR man kan komme ind i på det her tidspunkt for at tage et raid billede. eller så kommer det i morgen :)
Applicant
http://i.imgur.com/fWHFROL.jpg Så håber jeg du kan lide hvad du ser :p jeg syntes ihvertfald min UI er lækker :)
Denisen
Accepted!

Vær venlig at download: RCLootCouncil

Skriv til Kashira / Tayzor in-game for invitation!

Velkommen ombord!

Please login to comment